Optimistisk

Vilken underbar morron. Jag är så lycklig!
Blev väckt av ett telefon samtal o tänka sig de va ett bra sådant Fast de kom från en myndighet!
Helt underbart. Jag hade rätt igår o jag fick rätt! Tjohoo..
Hon va jätte trevlig som ringde, så de finns faktiskt mänskliga underbara människor som jobbar på myndigheter oxå, fast dom tycks vara få.
 
Helge är hemma. Han va aldrig längre bort än i städskåpet! Fråga mig inte HUR han hamnade där men där va han, sent på kvällen då lät de som attan ifrån skåpet o jag blev först rädd, spöken ni vet, fniss, innan jag fatta att de va Helge. Ordningen återställd, skönt.
 
Jag har slutat röka! o de går över förväntan bra! Tack vare min underbara dotter Ramona som skickade en eloktronisk cigarett till mig! Tvivlade på dess kapacitet först men är så nöjd med den, ja okey då, snuset med för de har jag som subtitut.Van som man är med nikotinet. 
Tänk bara, jag är 54 år o jag började röka när jag va 12år! Hua säger jag bara! 
42 år har man förpestat sina lungor o sin omgivnig! o OJ va mycket pengar man har gjort sig av med under årens lopp! 
 
Bildbevis, se de t.o.m ryker ur den. fniss
Rekomenderar eloktro-ciggen med det varmaste. Den hjälper! Gör det lättare att sluta röka! o inte är den dyr heller! 149kr o då får man 10st filter till. Värt vart enda krona!
 
Annars har de väl inte hänt så mycket mer, jo jag var ju till Linköping o fick träffa 15 specialister inom min sjukdom SLE/DLE o jag säger då de, har väl aldrig nånsin kännt mig så förbisedd o liten som då!
Dom pratade sitt läkarspråk över huvudet på mig, klämde o synade hela mig o sen kom EN specialist in efteråt o förklarade att "min" läkare får berätta för mig allt sen, fick bara veta att jag ska få byta all min medicin mot nå nytt/nya.
Jaja, bara de hjälper så o jag blir bra i huden så skiter jag i resten.
 
o nu ska jag dra ett varv med snabeldraken innan de är dax att bege sig till Ania o hjälpa henne att komma i ordning i sin lägenhet, nya hem. Inte de lättaste med tanke på att hon gärna vill behålla allt som hon hade i huset, med 4rok vind o källare, till en liten 2:a!!!! 
De ni, försök o lösa den ekvationen om ni kan. fniss, fniss
 
 
Tjingeling
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0