Lördag hela dan!

Måste bara berätta en rolig grej. Häromdan skulle vi dra upp ett träd som älsklingen lyckades fälla åt fel håll, rakt ner i dammen, hihi, så mens vi höll på som bäst med slutfinishen såg jag undrade på älsklingen som stod o tittade uppåt, mot ett annat träd, så jag kikade dit jag med, o VAD såg jag?? Jo en hel stor svärm av bålgetingar, järnspättet jag höll i flög all världens väg o jag rände ut ur snårskogen som en gasäll, strax efter kom älsklingen rännades, väl uppe på vägen sa han att han hade blivit stucken i huvet o jag undrade varför han stod kvar för, jo för de dom va så STORA o MÅNGA, hihi, här kommer en bild på monster-trädet o av några suddiga bålgetingar som bor i björkstammen på vår lilla ö

  

Idag har jag putsat innerfönster som vi hittade uppe i ladan, dom ska på plats så kanske vi får lite varmare inomhus i vinter än förra året, fast i år hoppas jag att de INTE blir en sån extrem vinter som ifjol, hua mi så kallt de va o så mycket snö. De vill vi inte ha!

Älsklingen är o fäller mer träd o snart ska vi elda i spisen o laga mat o sen bara mysa.

Carpe Diem

Snortider...



Snorknuten, hihi, såna blir de fler av per dag här hemma just nu. Är dunderförkylda så idag ska inhandla en massa citroner o apelsiner o vräka i mig c-vitaminer o hoppas på att förkylningen försvinner.
Har fler bra tips hur bli av med förkylning så skriv en rad.

Här kommer en bild kantareller vi har hittat, en liten del av allt




För några dar sen skulle jag ösa ur allt regnvatten från ekan så vi kunde dra in den på land, men jag blev jagad av enormt stora bålgetingar så de va bara att springa för livet, så älsklingen släppte ekan från förtöjningen så nu har jag en "spök-eka" i dammen som gäckar mig genom att glida runt runt utan o komma tillräckligt nära så jag kan dra upp den



De va allt för idag

Carpe diem

Härliga Fredag

Vilken härlig höst morgon!
Solen skiner o det är verkligen vackert!

Idag ska jag putsa fönster, de behövs verkligen. Har äntligen fått allt på sin plats. Tog några dagar men Oj va fint vi har de nu.

Sen blir de till o åka o handla helgmaten. Nåt gott till mig. Samt ta en sväng in till apoteket o inhandla nässpray, hostmedicin o alvedon. Jag är genom förkylda. Suck o stön va tråkigt de är o va förkyld.

Få se om man pallar med o bege sig ut i skogen o leta efter mer kantareller idag.

Nu dax för fönsterputsning!

Tjingeling
Carpe diem





RSS 2.0